Femkamp i PFC

Idag spelades första grenen i femkampstävlingen mellan Magnus, Ata, Sebastian och Elias. Dessa personer ska tävla i fem olika idrottsgrener. Vinnaren för varje gren får 4p, tvåan 3p, trean 2p, och fyran 0p. I den första grenen var det bowling som gällde, där Magnus var favorit och Ata längst ifrån favorit. Men det blev inte som det vanligtvis blir, utan idag fanns det överraskningar. Tävlingen spelade i två serier. Elias började starkast medan Ata och Magnus slogs om en andra plats, i slutet av första serien drog Magnus ifrån Ata som hittills hade spelat bra. Nu stod det mellan Magi och Elli, vem skulle vinna? Inför sista omgången så ledde Elias men Magi lyckades vända och vinna.


Totalt

Magnus                 284

Elias                      280

Ata                        232

Sebastian               173Utanför tävlingen hände detta!

Efter att Sebbe hade lämnat hallen för att gå till jobbet så spelades det ytterligare en serie där intressanta resultat uppstod.


Magnus                147

Ata                       141

Elias                     121


Men det var fortfarande en kvart kvar och det testades nya metoder i en fjärde serie. Där visade Elias sin skruvteknik då han skruvade klotet på ett väldigt underligt sätt men lyckades få strike ändå. Magi testade vänsterhanden och lyckades få en strike och ett par spare, men kunde ändå inte få bättre än Ata som bowlade bättre med vänstra handen än med högra.


Nästa gren är Biljard.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0