Coach Pirmoradi om matchen mot Wedevåg

Besviken! Det är den enda ordet som kan sammanfatta domarens insats. Vi börjar matchen bra och har kontroll och efter bara en kvart så kommer alla dessa fel beslut. Domaren blåser för allt till Wedevågs fördel, Sebbe kommer åt en av deras spelare som är ett huvud längre och killen flyger som en vante och domaren blåser, deras spelare springer runt och filmar helt öppet så pass mycket så att jag tror domaren skämdes till slut och ge dem fler frisparkar, särskild efter den feldömda straffen. Hur kan en domare som har varit tränare för ett lag bara för två säsonger sedan döma deras match. Domaren och hela Wedevågs IF inklusive deras ledning borde skämmas. Fan se till och väx upp för fan, vilket lag i division 7 eller för den delen i någon annan division fixar en gammal tränare som ska döma deras matcher, eller om han valde det själv vet jag inte, men jag vet att han inte borde ha dömt matchen.

Lite om vår eget lag, vi gör en bra match trots omständigheterna och vinner. Vi möter ett relativt dåligt lag som hittills bara lyckats ta en poäng under hela säsongen och en enkel vinst med 5-6 mål ska det vara. Enda lagdelen som jag är lite missnöjd med är mittfältet, som lämnade Andrés helt ensam i försvarsspelet pga att de inte kunde komma ner då de hade för höga utgångspositioner. Det ska inte ske, utan det finns instruktioner i både anfallsspel och försvarsspel som man måste följa. Det spelar ingen roll om man gör en kanonmatch i offensiva spelet om man inte jobbar för laget, är man trött så byter man eller så deltar man inte alla anfall och vilar på rätt sida. Resterande laget gör sitt bästa och vi visar lagmoral och kämpar in i de sista.

När man vinner en match så ska man göra det som ett lag. I PFC så är laget viktigt, vi spelare för varandra. Poängligan och annan statistik är inte intressant för mig. Att en spelare gör sitt jobb korrekt i både anfallsspel och förvarsspel och visar bra lagmoral är viktigt för mig som tränare.


+ + + Per Olsson (Duktig i uppspelen och aktiv hela tiden. Söker rätt spelare med bra passningar och har fått bättre spel både i anfall och försvar med spelarna runt omkring.)

+ + Jesper Fritz (Ger stabilitet och trygghet till hela laget med sitt spel och spelar enkelt och bra.)

+ Andreas Oxelgren (Gör ett par fina räddningar och har en jävligt bra attityd och ger positiv feedback till laget.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0