Arbete för laget!

Kom nyss hem från Conventum där jag, Coach, Bonnie och nytillskottet Niklas jobbade. Ikväll vare Rock-tema och steriotypen av folket som hade betalat för att se denna konsert stämde in ganska bra. Svenskar, mest män i 30-40 års åldern som hade kort hår, tattueringar, skinnklädsel och jeans... mycket munktröjor och även ett antal T-shirts med någon slags heavy metal-text på. Allt eftersom konserten pågick blev folket allt mer berusade, vilket kanske kan vara förståeligt för att kunna överleva om man bara lyssnar på sån musik. Ibland kan man nästan undra om det finns något som vissa typer kan njuta av utan att dricka alkohol. Hur som helst så drack ju inte alla...

I början när de skulle lämna in sina jackor blev det lite kaos då de stora vinterjackorna knappt fick plats i garderoben, växeln tog slut titt som tätt och Coach sprang omkring och dirigerade folket till vilken garderob de skulle gå. Jag gillar hur han tar på sig ledarrollen var han än är! Däremot blev det även lite kaos när folk började gå. Någon full snubbe som verkade allt annat än straight, påstod att vi hade tappat bort hans jacka! Coach frågade hur den såg ut och vilket märke och den fulla snubben svarade att det var en jacka av märket Riley som var köpt på Brothers! Hur vi inte kunde hitta den var ju sjukt konstigt enligt han! Så vi fick kalla in en ansvarig från Conventum som fick hjälpa till... Efter ca tjugo minuters letande hittades däremot jackan av märket Bläck som köpts på MQ..! Det intressanta var även att se hur hans feminina sida tog över ju mer upprörd han blev (inget ont menat)! Efter en halvtrög start så flöt arbetet på bra och smidigt trots omständigheterna och tiden bara rann iväg.

Jag hoppas även att vi kan fortsätta ha lika bra deltagande i fortsättningen när vi ska arbeta på Conventum. Bra jobbat alla som kunde ställa upp denna gång!

Kommentarer
Postat av: Kev

Men du måste ju ta upp Coachs utbrott på en kille som gick iväg utan att ha fått sin bricka! Ey kompiiis!!!

(noterbart att det var först då mannen i fråga reagerade, trots att folk ropade på han)

2009-02-02 @ 07:32:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0