Jullov i PFC!

Idag hade PFC sin sista träning för året. En träning där 17 tappra parsare dök upp. Närvaron på träningarna under hösten har varit riktigt bra. Kul att se att så många kan ta sig tid och komma, då träningstiden kan vara något obekväm för vissa. På dagens träning märktes det däremot att det varit en lång höst och att energin börjat ta slut för de flesta. Detta är också naturligt då den mesta motivationen och energin gick åt under SM.

Nu är blir det ett litet jullov till början av Januari, och alla får möjlighet att vila upp sig och komma tillbaka nästa år ännu mer taggade. För de som följer PFC-Bloggen så kommer den att uppdateras med jämna mellanrum under helgdagarna.

Sedan kan sägas att någon gång runt den 10onde Januari kommer ett extrainsatt årsmöte att hållas innan det ordinarie årsmötet äger rum i senare i vår. Men mer info om vilket exakt datum, tid och plats kommer senare.

En annan nyhet är att idag skrev ytterligare ett nyförvärv på, som såklart kommer att presenteras här på bloggen inom en snar framtid!

/Sebbe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0