Pulsen på träningarna!

Vi här på PFC-bloggen försöker att hålla denna blogg vid liv så mycket det går, därför försöker vi hela tiden hålla den uppdaterad! För er som ofta bara kollar det senaste inlägget kan vi rekommendera att scrolla ner och även läsa tidigare inlägg. Detta för att ge er kul läsning och även såklart en större inblick i vad som händer i PFC!

I detta inlägg så ger vi er lite info om hur det ser ut på våra träningar!

Träningarna:
PFC har som sagt valt att inte träna något på grus. Detta har medfört att det blivit en lång inomhussäsong men nu har man sen tre veckor tillbaka börjat träna utomhus på gräs. Med tanke på hur gräset är vid denna tid på året så har det varit hyfsad kvalité, vi anser dock att det är bättre och skönare att träna på en lite tuvig gräsplan än en grusplan. Tempot har varit bra och inställningen likaså, så det ser lovande ut. Det har varit bra uppslutning på de träningarna varit hittills och vi hoppas det håller i sig för det har sett riktigt bra ut och har varit riktigt kul.

När det gäller träning och viljan att bli bättre finns det många saker som kan inspirera en. Här kommer en liten reklamfilm från Nike från en helt annan sorts fotboll, som verkligen kan få en att vilja bara ge sig ut och lira!Faith Leave Nothing!

Kommentarer
Postat av: Ata

Grymt ju, de e ju så man ska spela vanlig fotboll oxå, lite mer glidtacklingar vore inte fel ;)

2009-04-17 @ 00:50:46
Postat av: Rickelito

Många raggare! Lovely..

2009-04-19 @ 15:06:01
URL: http://rickelitosreality.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0