En trevlig helg!

Helgen är snart över och det har varit en äkta PFC helg!
Lördagen började med match, där det var Åmmebergs IF som stod för motståndet. Det var fint väder  och allt kändes bra. En smått övertaggad EriC. Ronaldo stod vid studentgatans parkering redan en timme innan samling och undrade var alla var. En timme senare så var alla spelare var i tid, till och med Ehsan kom bara ett par minuter för sent. Man hade lyckats ta reda på vägen dit och enligt eniro skulle det vara ca 55 minuter att åka.

Det var bara ett litet problem som uppstod... man hade bara två bilar. PFCs hobbitar hoppar in 6 stycken Coach lilla VW.
Resterande spelare skulle alltså på allvar trycka in sig i nästa bil. Notera här att tre av dessa är över 190. Mission Impossible, så man får ringa efter någon som har bil. Man lyckas till slut och efter 25-30 minuter ger man sig av. Alla lyckas hitta till planen och matchen vinner man med 4-2. Att notera är väl att Ehsan även skrev in sig i klubbens historieböcker som den första spelaren som får rött kort. Vid sidan av matchen var laget för dagen även sponsrat av Red Bull tack vare Magneficos tjej som kört ända till Åmmeberg med Red Bull-bilen. Ett flak flaskor till kvällens lagfest som bara tog slut direkt. Efter matchen var det härlig stämmning i alla fall och referat från matchen kan läsas på www.laget.se/pfc.

Det blev hem och bara byta klädsel för att sedan dra iväg till EriC. Ronaldo. Det blev en riktigt lyckad eftermiddag där det var lite matchanalys från dagens videoinspelning av matchen (ingen vacker syn dock), lite mat och sen var det festa som gällde! Tack för tillställningen Erik! Lite senare på kvällen blev det Strömpis där Jimbo drog in hela laget på VIP-listan. En skön kväll helt enkelt där alla till slut gick lite olika vägar.

Imorgon kommer vi att syna ännu mer stämningen i laget!Just nu är det mindre än en vecka kvar till seriepremiär!

Forza PFC!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0