Universitetscupen 2008 över

Det blev en lyckad Universitetscup 2008 och alla deltagande lag verkade trivas! Arrangörerna i PFC var mer än nöjda med turneringen och hoppas kunna annordna en lika bra och trevlig turnering nästa termin.

Semifinalerna spelades mellan IBK - Minéro de Ponte och Steineck & CO - FC Auri Sacra Fames. I den första semifinalen drog IBK det längsta strået i en rysarsemi med mycket känslor. Men IBK tog sig till slut vidare till final med 1-0.
Den andra seminfinalen och kanske för många den moraliska finalen stod mellan Steineck & CO - FC Auri Sacra Fames blev även det en välspelad och spännande semi med mycket dramatik. Här var det Steineck & CO som var det starkaste laget och lyckades vinna tack vare PFC-spelaren Victor Mejman.

Finalen i sig började lite spännt där båda lagen kände lite på varandra och där det faktiskt var IBK som tog ledningen. Men sedan tog Steineck & CO över och visade vart skåpet skulle stå. När ställningen fortfarande vara jämn gjorde IBK ett försök att reducera och tog ut målvakten, vilket tyvärr inte skulle hjälpa. Ett tappert försök då man inte hade något att förlora men Steineck & CO var några klasser bättre i denna final, även om siffrorna drog iväg och slutade 6-1 till.

För oss som var vid sidan mest, även om jag, Jesper, Danne och Andrés lirade lite, så vill jag ge en stor eloge till domarna som ställde upp och även Ata som höll gott humör och förvånadsvärd bra organisation för att vara han.

Sedan vill vi även tacka InterSport för de fina priserna till finallagen och även alla deltagande lag som gjorde att turneringen blev lyckad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0