Preliminär gruppindelning

Nu är det klart! Den preliminära gruppindelningen inför Student-SM i Göteborg är färdig. I år är det hela 28! deltagande lag. Till skillnad från förra årets 16. För PFCs del ser gruppen ut som följande:

                                 Grupp 4 Herr Öppen
                                 Dickson IF / GSIF
                                 GIH 2 FC
                                 Fraank / HIFF
                                 PFC / ÖUIF

Vad vet man då om sitt motstånd, inte mycket, men det man vet är:

Dickson IF -
Från Göteborgs Studenters IF. GSIF har sedan 1993 haft ett studentlag i seriespel och fick liksom PFC börja i den lägsta divisionen. Genom åren har de lyckats ta sig genom serierna och spelar för närvarande i division 5 i Göteborg. Om spelarna i Dickson IF spelar i GSIF:s serielag vet vi inte men sannolikheten att några av deras spelare i denna trupp spelar där är stor. Förra året hamnade laget med namnet Dickson IF fyra i sin grupp och förlorade sedan även åttondelsfinalen mot gruppettan HGIF (troligen handelshögskolan Göteborg), som gick ända till final och tog silver. Även om förra årets SM-resultat för Dicksons IF var ganska mediokert, kan man inte säga mycket om laget i år, då trupp i detta SM kan se helt annorlunda ut.

(Göteborg har för närvarande och vad som kan ses på spelprogrammet 4 medverkande lag i detta års SM.)

GIH 2 FC -
Som ni säkerligen vet så finns det endast två GIH i Sverige, ett i Örebro och det andra... i vår kära huvudstad Stockholm. Då lagen från Örebro går under föreningen ÖUIF, så kommer förmodligen de lag med namnen från GIH från Stockholm. Detta är deras lag 2, vilket inte behöver betyda att det är sämre än GIH 1. Prestige på spel då många av våra spelare går eller gått på GIH i Örebro.

Fraank / HIFF -
Detta lag kommer från Högskolans Idrottsförening i Falun. Om detta lag vet vi inget. det vi det är däremot att på Högskolan i Falun bedrivs bollpass 4 gånger i veckan, på betydligt sämre halltider än i Örebro.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0