Omtänksamma ord, tänkt om helgen

Efter den härliga segern så var de dags för fest och utgång. Vi började på studentgatan med förfesten och sedan till kåren. Redan i kön till kåren började det hända saker. Eftersom vi hade tagit med förfesten till kön så var det nära att vi blev utslängda innan vi kommit in. Ehsan "the idol" hade tagit på sig pappa-rollen och försökte lugna oss, medan Pärlan levererade snygga vätskepassningar i smyg. Efter en timmes väntan så var vi äntligen inne på kåren. Tyvärr så kan jag inte berätta så mycket mer eftersom de enda som finns kvar i mitt huvud är några få bilder från kåren. Som många kanske förstår kan minnesförlust vara något som sker ibland och anledningen till detta är ganska klar, och det är inte "vätskebrist".

 

Men de få bilder som kommer upp är då SliskAli härjade hårt på det lilla dansgolvet genom en traditionell rysk dans. Disco-Mange som visade upp de han är bra på, dvs "snurrfinten". Vi som känner Disco-Mange vet att trots sin längd och bollkänsla, så utför han "snurrfinten" bra och då gärna med en brud som motståndare. Rykten går även att Ehsan lyckades slita sig loss från ett stort fan som tydligen var blond. Efter denna incident fick personalen nästan använda första hjälpen på SliskAli som inte kunde förstå anledningen till nobben. För SliskAli är de mesta enkelt, blondin betyder tummen upp och även allt annat betyder tummen upp.

 

Dagen efter var det dags för lagfesten. Vi kom igång redan vid femtiden med pizza och poker. Som vanligt så körde alla hårt och en klassisk kommentar från Big-Willy (William) är "Alla som är 5:or blir 9:or efter ett par öl". Så när de flesta i laget var sugna på 10:or så ni kan tänka er hur de såg ut. Elias "stoneface" Björklund ville imponera på resten av laget genom att slå stenhårda inlägg på de få tjejer som hade vågat komma till festen. Sen drog några till björnstugan andra inte, själv stannade jag och värmde upp efterfesten med Pärlan på sax och Deco på bas. När resten av laget återvände från stan efter 02.30 typ fick vi besök av de populära M&M. De blev en underhållande kväll då PFC-spelarna pratade och M&M lyssnade. Vi avslutade med persiska lugna favoriter och vatten.

 

Söndagen blev relativ lugn. Vissa som har en viss relation till alkohol började dagen med en öl när vi skulle städa. Men vi andra tog de lugnt och bara gjorde de vi skulle göra. Sedan tog jag omtänksam som jag är med mig Sebbe och Ali till Hjälmarbadet för lite grill och sol. Där man även träffade på lagets ordförande.

 

Peace out / Coach "omtänksam"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0