Disco-Manges helg!

Som redan förutspått innan helgen tog sin början, vann PFC sin hemmamatch. 2-1 räckte som stabil grund för en kommande avslutningskväll på Kåren. Attacksupande var fredagens röda tråd, vilket alla spelare som bestämt sig för att gå ut också gjorde. Vet inte nu i efterhand vem som tog hem priset, men för att ge några exempel, så försvinner en av spelarna in i buskarna för att tömma matsäcken, och återfår minnet hemma i sin lägenhet av att tjejerna i korridoren väcker honom då han somnat med öppen dörr. Dock har han tidigare gjort en heroisk insats då han "räddade" en annan lagspelare från en 10:a som ville ha honom desperat. Va gör man inte för laget!?

Coachen som hädan efter vill bli sedd som omtänksam, står för kvällens lustigaste konversation direkt efter kåren stängt. När samtalat närmar sig sitt slut avslutar coach med "ha det bra, vi ses!". Kan ses som en vanlig kommentar, men i situationen så förstår ingen av parterna att det är meningen att man går ifrån varandra då. Så för Smuts-Danne som beskådar det hela upplevs situationen som ytterst konstig då dom fortsätter kolla på varandra i 30 sekunder utan att säga något eller gå ifrån varandra... Coach tar sig sedan vidare till Publikum för att dansa på bordet och slänga med håret.

På lördagen var det dags för den efterlängtade lagfesten, som hölls på bärseback. Stämningen var aningen bakis och lugn till en början, men Big-Willy (William), som också går under namnet Danté livade upp laget med nya krafter då han lämnade W.O kvällen innan. I samma veva började också den Svarta pärlan (Sebbe), bjuda på mer av vad havets hemligheter har att bjuda på. Stämningen ändrades och alkoholen började sakta men säkert hällas ner i fyllda magar av pizza. Tjejer var som vanligt inte kvällens tema, för det verkar nästan som om ingen vill bjuda dem. När de väl kommer behandlas dom nästan som luft då det är betydligt mycket mer intressant med snack kring fotboll. Vad annars!? Jag har full förståelse för dålig uppslutning av chicks... Nämner inga namn här men är väl ingen fullträffa att helt seriöst gissa på Martin och Mattias som namn på en tjej, speciellt när personen i fråga står mitt framför. Tillfällig sinnesförvirring eller och för mycket alkohol känns som rimliga förklaringar.

Kvällen fortsatte sedan vidare till Björnstugan där Elias, ("stoneface") frivillig hoppar ner i bagageluckan på taxin till chaufförns förvåning. Efter röj i några timmar på dansgolvet återvänder större delar av laget tillbaka till Bärseback för efterfest.

Två riktigt härliga kvällar med riktigt härliga grabbar. En perfekt avslutning på terminen, och lämnar en med en skön längtan på vad som väntar i framtiden. Time will tell...

I'm out! /Disco-Mange

Kommentarer
Postat av: Ali

undrar vem av killarna i laget mådde så pass dåligt efter kåren så han inte stängde dörren till sitt rum där han däckade , vi får ta ett allvarligt snack med honom ,det måste varit en riktig sliskig typ ...
underbart skrivet Mange ,jag fick bilderna från helgen framför mig samtidigt som jag läste din blogg ..
ha en underbar sommar !!!

2008-06-03 @ 14:13:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0