Första löpträningen!

Idag var det dags för säsongens första” riktiga” försäsongsträning. Löpning i slaskväder där intervaller stod på schemat. På något sätt är det en del av charmen med att vara en fotbollsspelare på låg nivå i Sverige att få damma av löparskorna och ge sig ut i vinterkylan. Konditionsmässigt visade det sig att spelarna i laget prioriterat teknikträning under futsal-säsongen. Med tanke på att detta var den första löpträningen för säsongen ska väl inget annat vara brukligt. Pars FC löper mot division 4 och ska förhoppningsvis vara bättre förberedda än någonsin. Laget har varit framgångsrikt under futsal-säsongen och kommer till utomhussäsongen med en starkt självförtroende inom truppen.
Några observationer över spelarnas form ifrån träningen.
• Daniel ”Lundibaba?” Lundmark verkade drömma sig bort till en soligare plats under träningen och verkade inte alls känna samma kärlek till försäsongsträning som resten av laget.
• Ali ”Alibaba” Svensson krigade på och visade att han trots sin ålder fortfarande hänger med i svängarna.
• Sebastian Nyberg fullkomligt flög fram under intervallerna och visade prov på en stark form. Fortsätter Sebbe i denna takt så kommer många få problem att hänga med honom i 90 minuter.

/ Billy


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0