Träningslägret i Vimmerby!

Igårkväll kom PFC hem från en helg i Vimmerby där man varit på träningsläger under helgen. Ett läger som innehöll två träningspass och två träningsmatcher. Laget kom ner till Astrid Lindgrens värld på fredagkvällen och då väntade en middag och incheckning på Vimmerbys vandrarhem.

Efter middagen blev det en match mot divison 5-laget Gripenberg. En match där man förde spelet matchen genom och kunde gå segrande ur matchen med 6-0. Många spelare luftades och efter kvällen så tog man en lugn hemmakväll med fredagsmys. 

På lördagen så tränade laget tidigt för att senare ladda inför ytterligare en match mot division 4-laget VSGF/JAIK. PFC bra och hade mycket boll men tyvärr var man för uddlösa framåt. Detta resulterade i att man förlorade matchen med 2-0. Trots förlust så såg potentialen i laget lovande ut.

På kvällen blev det lite fest och man besökte Vimmerbys enda krog Köket, där vi nog låter kvällen få vara ett minne blott... som den nog också var för vissa redan på söndagmorgonen. På söndagen körde laget ett lättare träningspass innan det var dags för lunch och hemresa.

En helg där man svettsade samman truppen både på och utanför planen innan serierna drar igång. Ingen nämnd ingen glömd men det var en riktigt trevlig helg!

Forza PFC!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0