Coach Pirmoradi ger Mustascher!

Erik Höglund
(El Capitanos första match i A-laget i år och han övertygade minst sagt. Trots sin skada så har Erik tränat regelbundet och det såg man tydligt under matchen, han var en av de spelarna som sprang mest på plan och gjorde sig spelbar hela tiden. Han gör även det viktiga 2-1 målet som ger PFC ledningen och i slutminuterna lyckas han göra sitt andra och lagets femte mål.)

Linus Dansund (Hårdträningen under sommaren har gett resultat. Linus skötte passningsspelet bra och var spelbar för sina medspelare. Hans kondition och styrka hade utvecklats också sen tidigare matcher och i slutet av matcher så fick vi även se ett par glidtacklingar.)

Viktor Mejman & Simon Sjölund (Viktor jobbade hårt i försvarsspelet där han kom ner och hjälpte till. I anfallsspelet så tog han bra löpningar och hade tålamod, trots att det sällan kom bollar så väntade han och när tio minuter återstod så fick han bollen och kom fri med målvakten där han gjorde inga misstag. Simons dribblingar och löpningar tröttade ut motståndarna och hans väldigt viktiga 1-1 mål kom väldigt lägligt strax innan första halvleks slut.)