Coach Analys: Frövi IK 2

"Jag tänkte skriva lite om olika lag i vår serie och hur det har gått för dem hittills och hur jag tror att de kommer gå för dem i slutändan. Vilken placering i tabellen som jag tror att de kommer hamna på. Jag kommer att börja med 10e laget i serien och komma uppåt i tabellen. Så första laget blir Frövi IK 2."                                                                                                                                                                                  Coach Pippo

Frövi IK 2

Frövi IK 2 Resultat hittills:

Hallsberg 1-2
Hovsta 1-4
Lindesberg 0-4
Sköllersta 1-4
Yxhult 1-1
Brickebacken 0-2
Wedevåg 6-1
Pars FC 0-4
Hallsberg 1-1

Matcher kvar:
Hovsta, Lindesberg, Sköllersta, Yxhult, Brickebacken, Wedevåg, Pars FC, Fellingsbro, Fellingsbro (uppskjuten)

Placering i tabell just nu:
Sist i tabellen med endast 5 p på 9 matcher.

Statistik:
Vinst: 11 % av matcherna
Oavgjord: 22 %
Förlust: 67 %
Gjorda mål: 1,2/match
Insläppta mål: 2,6/match
Poäng: 0,6/match

Lagets enda vinst kom mot det andra bottenlaget Wedevåg då Frövi vann enkelt med 6-1, viktigt att notera är att Wedevåg saknade sin målvakt i den matchen och var tvungna och ha en utespelare (andramålvakt) i målet. Hade två oavgjorda matcher också när de mötte Yxhults IK 2 och IFK Hallsberg 2 där båda matcherna slutade 1-1. Mot resterande lag så förlorade Frövi utan något större motstånd och var aldrig något större hot mot de flesta av lagen.

Matchen mot Pars FC Örebro:

Pars FC vann med 4-0 matchreferat hittar du här: Frövi IK 2 - Pars FC 0-4 (0-2)

Hur kommer det att gå för Frövi i resterande matcher?
Frövi kommer att få det svårt återigen mot lag som Pars FC, Sköllersta, Brickebacken och Lindesberg, eftersom dessa lag kämpar om en plats i division 6 nästa år. Enda chansen för att ta poäng mot dessa lag är om det blir klart tidigt om vilka två lag som kommer att gå upp. Men Frövi kommer att kunna ha bra chans att vinna mot Yxhult som inte har så mycket att spela för och inte heller håller så bra nivå. Lite svårare blir de i dubbelmötet mot Fellingsbro men chansen för att plocka poäng finns. Sedan finns bottenlaget Wedevåg som kommer att bli svåra trots att Frövi vunnit enkelt första matchen med 6-1 så kommer Wedevåg vilja ha revansch, särskilt nu när det börjat spela bättre och vann senast mot topplaget Lindesberg med 3-0. Även Hovsta kommer att bli tuffa för Frövi, där jag tror att Hovsta är ett bättre lag och Frövi kommer nog komma hem tomhänta efter även den matchen.

Så slutar det för Frövi i Division 7 Östra:
1.
2.
---------------------------
3.
4.
5.
6.
7.
8.
---------------------------
9.
10. Frövi IK 2


OBS! Analysen är baserad mestadels på statistik som lagen uppnått efter 9-10 matcher i serien. Jag har inte sett så många matcher från varje lag så det går inte att göra en vetenskaplig analys, utan det mesta är spekulationer. Analysen ger bara en helhetsbild om vad som har hänt och vad som kan hända i framtiden för lagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0