Valborgshelgen

Det blev en valborgshelg där de PFC-spelare som var kvar i Örebro umgicks och festade under fredagen och lördagen. Två dagar av ganska olika karaktär men som båda var riktigt trevliga. Av säkerhetsskäl valdes det att inte tas så många foton, där ändå några paparazzi-bilder av otäck karaktär togs. En händelserik helg som här ibeskrivs i korta drag.

Under fredagen var det riktigt fint väder där en sommarvärmande temperatur låg i luften. Det hela började ganska lugnt med lite grill vid en av studentgatans gräsytor för att sedan bege sig till Tärnvägen för att kolla läget. Gänget som följdes åt var Coach, Sebbe, Anton, Mejman och SJ. Väl vid Tärnvägen mötte man en nyfiken Nicke som nu eventuellt satt sig på Blacklist efter att ha lovat att komma och träna denna vecka. Stämningen var på topp och alla var glada, förfesten för PFC-gänget blev ganska snart förlagd till Antons lägenhet under några minuter. Ali anslöt strax till skaran och skjutsade gänget till en annan förfest där Linus + flickvän befann sig. När man anlände till förfest nummer två, i en lägenhet som var väldigt sjömansinspirerad, började festandet ta fart. Men ett otåligt gäng begav sig snabbt till förfest nr tre i en lokal i närheten. I lokalen var belysningen nertonad, musiken var relativt låg och efter att ha lämnat den "sjömansinspirerade lägenheten” så började dimman närma sig… med stormsteg. Gänget drog till campus 48h på Frimis i en ganska tät dimma där några hade GPS och andra sjökort för att lokalisera sig. De flesta hade nog gett max och det var även där man avslutade kvällen, med lite mat på Max.

På lördagen var de flesta från föregående kväll ganska sega. När klockan närmade sig 16-17 var det dags för grill med Kjälla + flickvän och korridorskamrater samt en brud från tidigare fest som gärna vill bli kallad för tjej. Någon timme senare blev det en förfest i festgeneralen Kjällas korridor. En hel del PFCare var med och Beck, Jimmy och Essi var några som bland annat deltog denna kväll. I lagfestliknande stuk hölls en riktigt trevlig förfest, som alltid i nr 14. Tempot var något lugnare än kvällen innan och efter några timmar drog man hem till SJ på mellanfest. När klockan närmade sig midnatt begav man sig åter igen till campus 48h på Frimis. Denna kväll var det däremot fruktansvärt smockat med folk på hela området och gänget splittrades upp lite. Efter ca en timme bestämde man sig för att dra till sportbaren Pitchers för att bara sitta och softa. PFC-gänget bestod nu av Coach, Sebbe, Boven och Ali som tillsammans med tre tjejer från förfesten drog vidare. Väl där satt man och snackade  om allt annat mellan himmel och jord och givetvis om allt kring laget, alla verkade ha allmänt trevligt. Sedan blev det käk på Donken för att sedan börja tänka på refrängen. Efter en lång promenad mot studentgatan, så lyckes man få tag på en taxi efter halva vägen. Slutet gott och förhoppningsvis hade alla andra i PFC som firade Valborg på annan ort minst lika trevligt som gänget i Öret.

Nu väntar träning ikväll och sedan en tuff bortamatch mot Fellingsbro GoIF imorgon.

Forza PFC

/Sebbe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0