Omständigheternas träning

Trots att klockan var 10 på söndagsmorgonen så hade ca 20st parsare tagit sig upp och begett sig iväg för att träna. Till skillnad från föregående träningar var Ekängs IP hyfsat spelduglig, isen var i alla fall borta och det gick att rulla bollen. Kapten Mejman körde igång uppvärmningen som var smått Erik-inspirerad men tydligen enligt han själv var den tagen från något gympapass. Efter uppvärmningen kördes det lite kvadraten, en passningsövning i spelform och lite skott innan man gick på tvåmålsspel.

En helt okej träning med tanke på omständigheterna. Tidig morgon, småkyligt, tuff pluggperiod, försäsongen är i full gång, gå från inomhus till utomhus etc...  (bort-)Förklaringarna kan bli många, så med tanke på just omständigheterna så finns det mycket att förbättra.

Främst passningsspelet och tålamodet, tempot i besluten och att ta rätt beslut, aggresiviteten och tuffheten i närkamperna. Annars så för att citera Linus så kändes det nog för alla som att vi var kalvar på grönbetet idag. Potentialen finns och intensiteten var bra, det gäller bara att fortsätta jobba så kommer det nog kunna bli riktigt bra. Kanske känns lite väl kritisk men inte så att man känner någon oro, utan det är mer att man vill att truppen ska vara så bra förberedd som möjligt när det väl gäller. För nog aldrig tidigare har PFCs trupp sett så stark och jämn ut som nu.

/Sebbe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0