PFC Party!

Då var det efter en längre period äntligen dags för en PFC-fest! Denna kommer att hållas i en lokal vid universitetsgatan, exakt adress lär du märka om du är i området. Förfesten börjar runt 18 och kommer förmodligen hålla på långt in på morgontimmarna, om det blir som det brukar när det är lagfest. Syftet med festen, om nu det finns något annat än att bara umgås med campus skönaste gäng, är att ha en riktigt trevlig kväll och förhoppningsvis lära känna de nya killarna i laget lite mer än bara på försäsongsträningarna. Till skillnad från tidigare är det även välkommet för spelarna att ta med sig sina kompisar, flickvänner, barn eller vad de nu vill presentera för sina lagkamrater.

Temat för kvällen är Central America! Vilket betyder att det är tequila och rom som kommer ligga som bas för drinkarna. Däremot är det inte nödvändigt att ha alkohol i sina glas, så det kommer givetvis att finnas alkoholfritt alternativ.

För er som inte har möjlighet att närvara eller för den delen vill försöka minnas vad som egentligen hände så kommer givetvis ett referat komma inom kort efter helgen. Däremot ska vi komma ihåg att PFC har sin andra träningsmatch för året på söndag, så med det i åtanke kan vi bara önska alla en trevlig kväll och säga...

Forza PFC!


/Sebbe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0