Dubbeln 2Lax10!

Det sägs att den perfekta säsongen också är den perfekta stormen. Och efter en lång resa med mycket sol, men även regn och stundtals stark motvind och storm. Är det nu tabellen som talar sitt tydlia språk!

Division 6 Södra


Division 8 Östra


Det hela började i början av mars, på en konstgräsplan någonstans i Hallsberg, mot IFK Askersund. Den matchen vann man med 2-0. ” Första matchen spelades i Hallsberg, där förra årets säsong slutade och nog ser det ut att kunna bli ett riktigt trevligt år.”

Sedan väntade ett SMÅ IF som man vann mot med förkrossande 16-0, och efter det mötte man Adolfsberg på Behrn Arena. Det blev slakt med 8-1 en tidig morgon i slutet av mars! Det såg onekligen lovande ut…

För att få matchträning behövde man mot sin vilja gå ut på grus mot ett tuffaremotstånd. Det blev Hovsta som bjöd upp till dans och stod för gästvänligheten. PFC, som den artiga gäst man var, lät Hovsta göra två mål… för att själv göra fem.

PFC seglade vidare, ytterligare en värd slog upp sina dörrarna och tog emot PFC med öppna armar. Destination Värmland, för att hälsa på Alkvetterns IK. Efter en ganska lång resa så kände sig PFC lite sega. En match där gästerna bjöd på ett riktigt snyggt mål i matchens slutminuter, fast innan dess hade PFC gjort fyra.

I en sista konstig match mot Stene som spelades i endast 60 minuter, där en även några nya i besättningen skulle få provspela så slutade det med ett oavgjort resultat.Nu väntade seriepremiär...

När man kommit halvvägs på sin resa, kunde man sammanfatta säsongen på följande sätt: Våren 2010!

Efter sommaren riggades seglen igen och vi vet ju alla hur det gick!


Dubbeln 2Lax10!

Forza PFC!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0