Inför omgång 5

Ikväll möter PFC Närkesberg/Mariedamm FF, ett lag som hittils har en vunnen, en oavgjort och förlorat två matcher. Det är ett lag som enligt tidigare resultat är ganska starka. De förlorade i sin första match med 4-3 mot Laxå IF 2 som leder serien. Sedan har de vunnit på HOIF 2 och spelat oavgjort mot Skyllberg och förlorade senast med 4-0 mot Pålsboda. Däremot verkar det vara ett lag som kan göra mål och även har ett hyfsat stabilt försvar.

För PFCs del är denna omgång väldigt viktig. Det är en match där man ska ta tre poäng och inget annat finns i beräkningen.

Övriga matcher denna omgång är:

Laxå IF 2 - Svartå, där svartå valt att dra sig ur serien. Hur förbundet gör med Svartå blir också intressant att se. Troligast att de dras ut helt och att deras tidigare matcher stryks. Detta skulle innebära att de lag som mött Svartå har en omgång mindre spelad.

Små IF - HOIF 2, bottenmöte där Små nu kan ha chansen att ta sig ovanför nedflyttninssträcket. Eller kommer HOIF 2 ta sin första poäng?

Vivalla Stars - Skyllberg, viktig match för Vivalla som vill hänga på i toppen som möter ett tungt motstånd i Skyllberg som har chansen att hamna på lite säkrare mark än precis ovanför nedflyttningssträcket. Kan de ske en skräll tro?

Åmmebergs IF - Pålsboda GoIF, ett starkt Pålsboda som ännu inte förlorat, möter uppstickaren Åmmeberg som kanske har chansen att hänga på i toppen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0