Första träningsmatchen

Igår spelade PFC sin första träningsmatch mot IFK Askersund på konsträs i Hallsberg. Det var en match där det var riktigt kul att se PFC rulla boll och stundtals spela riktigt fin fotboll. Behärskat och lungt kunde man till slut även vinna matchen med 2-0. IFK Askersund som förutom PFC var det enda laget i distriktet som hade en förlust förra året.
Med många nyförvärv och ett helt nytt mittfält så ser årets upplaga av PFC ut att vara starkare och snabbare, passningsskickligare och mer trygg i sig själv. Vi vet att vi är ett bra lag och vi känner varandra och har blivit mer samspelta. Det fina kortpassningsspelet från inomhussäsongen höll sig kvar och det var sällan man endast tjongade iväg bollen utan adress. En gång är ingen gång men för att vara första gången i år ser det riktigt lovande ut.

Sedan måste vi även passa på att gratulera Erik Höglund till åter igen en stark insats i Vasaloppet. Han hamnade på placering 926 av 15901, där han åkte på 5:18:45. En timme och 20 minuter efter eliten. Riktigt starkt jobbat!

Nästa år ryktas det om att Anton och Ata ska göra ett försök också... men det är som sagt ett år kvar!

/Sebbe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0