Inför mötet mot HOIF 2!

Nu återstår det en omgång för PFC innan sommaruppehållet är här!
Serien vänder och i första mötet, som däremot är sista matchen i division 6 innan sommaren, så möter man HOIF 2. Ett lag som man mötte i första omgången på bortaplan men där man stod som hemmalag pga att att ens egen plan inte var spelbar. Nu möter man alltså HOIF 2 hemma men kommer att stå som bortalag.

I förra mötet hade PFC en kavalkad av missade målchanser men trots det blev det spänning i matchen och där det till och med under en period stod endast 2-1 till PFC och HOIF hade läge att faktiskt kvittera. Men PFC höll undan och vann till slut med komfortabla 4-1 som däremot satt långt inne.

HOIF 2 är ett lag som trots tabellläget där man ligger under nedflyttningsstrecket med endast 3 poäng är ett lag som inte är något strykgäng. De är ett kämpande lag som aldrig ger sig och jobbar för varandra i 90 minuter. Detta är även väldigt tydligt i deras resultat där man inte åkt på någon storförlust i någon av omgångarna.

Pars FC Örebro - HOIF 2       4 - 1
HOIF 2 - N-berg/M-damm      1 - 3
Åmmebergs IF - HOIF 2        1 - 0
HOIF 2 - Vivalla Star IF         0 - 1
SMÅ IF - HOIF 2                   0 - 4
HOIF 2 - Laxå IF 2                1 - 4
Skyllbergs IK - HOIF 2          2 - 1
2HOIF 2 - Pålsboda GoIF       0 - 3

Det kommer med stor sannolikhet bli en väldigt tuff match för PFC som också kommer att sakna lite spelare pga jobb och skador. En viktig match innan man går till sommarvila, där det gäller för alla som kommer att spela att ge 100% för varandra och ge allt, för sen får man vila.