Coach Pirmoradi ger ut mustascher!

Måste säga att jag är nöjd med alla spelare. Alla sliter och gör sitt jobb utmärkt och om det fanns tillräckligt med mustascher så skulle alla få, men som vanligt så finns det några som sticker ut lite mer, men det betyder inte att de som inte får mustascher inte var tillräckligt bra.

Matchen mot Laxå IF 2 (div 6):


Simon Sjölund (Åter igen ser vi Simon i bra form och han tar hem tre mustascher även i denna match. Giftig ytterforward som deltar i stort sätt alla anfall och med sin Christiano-teknik lyckas dribbla sig igenom motståndarnas försvar.)

 

Martin Ekelöf (Väldigt stabil i försvarsspelet, spelade enkelt och följde instruktionerna bra. Även i anfallsspelet så var Martin aktiv där han första spelade fram Simon till 1-0 och gjorde själv sedan 4-1.)

 

Ehsan Shams och Per Olsson (Ehsan jobbade stenhårt och kunde bryta många av motståndarnas anfall. Genom sitt defensiva jobb så gjorde han jobbet enklare för de andra mittfältarna i laget. Per liksom Martin var väldigt stabil i försvarsspelet. Han använde sig av sin rutin i försvaret och kunde styra lagets försvar på ett bra sätt.)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0