PFC on Öland 2010! Del 1

En helg man sent kommer att glömma med PFC!
Beachfotboll, sjukt bra väder, ett ruskigt härligt gäng och lägg till lite fest och brudar på det.
It's going to be Legend.... wait for it... DARY!

Den sjumanna starka trupp som åkte ner till Öland för att representera PFC var följande!

Coach (Ata)
Gambi (Sebbe)
Weey (Veysi)
Frimis (aka Facebookali)
Junis (Simon)
Essi Panguan
Monstret (Robban)
+ en joker dök upp väl på plats på Öland... ingen mindre än våran kära Praktikant Viktor!

Resan påbörjades 11.00 på fredags morgon. Man drog in till stan, käkade, fixade diverse nödvändigheter som redbull, coachtejp och chips!

I bil nummer 1 körde Monstret och visade vägen. Med sig hade han Facebookali och Weey. Dessa två som redan på vägen började enligt källor förfesta i bilen. Detta medförde även att en del märkliga sms skickades till bil nummer 2 där följande åkte Coach, Gambi, Junis och Essi Panguan. Där körde Coach så Junis satt med kudden ör ögonen och Facebookali i bilen framför var inte sen att kommentera via sms.

To the Beer Island...

Efter ca 5 timmars körning så var man på Öland  strax efter 18.00. Resan hade bestod av skönsång till alla möjliga låtar, diskutioner av alla möjliga slag och framför allt hade det skrattats och skämtats om en hel del saker! Man hade stannat till för att ta några mindre pauser och för att sträcka på benen och även köpa glass. Men detta var bara början.

Precis efter Ölandsbron som går över ett vackert Kalmarsund, låg Mölltorps Camping. En fin familjecamping där man hade hyrt två små stugor för fyra personer vardera till bra pris, endast 860kr/natt per stuga. Stugorna delades även upp enligt bilmodellen och incheckningen gick smärtfritt. Nu var det bara mat som behövdes.

Vad skulle vi äta? Var ska vi äta? När ska vi äta? har dom inte det här... har dom inte det där? Ligger toaletten där? Vart är duschen? Facebookalis frågor var oändliga...

Efter en tripp till ett litet köpcentrum kom man för ovanlighetens skull snabbt överens om att det skulle vankas tacos! Detta också för att alla skulle få plocka det man själv gillade och den mexikanska rätten är relativt lättlagad. Man köpte även frukost för hela helgen och väl tillbaka på Campingen samlades man i Monstrets stuga för att laga maten. I den heta värmen svalkade man sig med lite drycker som vin, + juice & + cola samt öl, medans i stort sätt alla hjälpte till att laga mat.

Det fina sommarvädret bidrog till en riktig härlig kväll med. Det var framför allt Facebookali och Weey som ville festa men istället stannade man hemma med tanke på den tidiga morgonen som väntade. Istället gick man och sparkade lite på Weeys plastboll som han hade med sig och tränade på straffar. Coach valde att endast skjuta med höger fot... Facebookali valde att dricka + juice och Junis var taggad till 100% och vann denna tävling! Man hann även med att leka med någon karusell, skutta omkring i en sandlåda för att få veta hur det är att springa på sand och bli jagad av flygande skalbaggar. Sedan får man inte heller glömma att man med hjälp av en gunga försökte lista ut vem som vägde mest och man latjade lite med den där plastbollen. Trevligt var det i alla fall!

När det började närma sig läggdags hade man en helt oförstående lottning om vem som skulle bli lagkapten, där Essi Panguan valdes till att bära denna bindel. Det framkom även att Weey i sympati röstat på Facebookali i förhoppning om att själv få en röst. Och där Gambi i smyg hoppats på att Strandmonstret Robban skulle bli kapten på en röstlpp som ogiltigförklarades. När man valt kapten så kom man fram till den mest kanske fundamentala frågan av dom alla.

Vad skulle man ha för taktik och vem skulle spela var, och vad var det egentligen för regler?
Ingen hade tidigare spelat beachfotboll och en liten nervositet om att man inte ville skämma ut sig började att komma. Kanske inte att man var så jättenervös men man ville inte ge PFC Tigers dåligt rykte! Wrar!

En sak var man i alla fall överens om, det skulle bli en tidig morgon där man ställde klockan på 05.45 för attt kunna snooza till 06.00. Sedan äta bra frukost för att så småningom ca 06.45 bege sig till Böda camping där turneringen skulle spelas...

-Bästefar, jaug kan icke sauuva!
-De kan icke jaug heller!
-Höhe höhe höhe

-äääälii mooohammeeed!

fortsättning följer...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0