En sån sommar!

Som vi nämnde igår så kommer PFC att ha sin första träniong efter sommaruppehållet idag. I ett något svalare Örebro vilket nog kan vara ganska skönt efter den stekande värmen som varit. Om inte annat så är det lilla regnet bra för planerna.

Sommaren har annars inneburit jobb för de flesta men även massa fotboll i en av de varmaste sommarna hittills i Sverige!

Trots att Landslaget inte deltog i VM i Sydafrika blev det mycket VM-tittande. Ett VM - där Spanien tog hem VM-guldet. Efter ett VM som vi här på PFC-bloggen redan 2009-06-25 förutspådde skulle bli ett märkligt VM. USA i final efter skräll!

Hur som helst så har även PFC som ni redan vet deltagit i en beach soccer-turnering och även gjort ett historiskt framträdande på nytt underlag i form av sand. En turnering som gick över förväntan för PFC och även gjorde att man efter att ha blivit gruppsegrare blev inbjuden till beach soccer-turneringen SandSiro i Vetlanda. Om man deltar återstår att se då serien dragit igång när turneringen spelas.

För övrigt så pågår just nu ett annat riktigt stort idrottsevenemang just nu i Sverige. Nämligen världens största ungdomsturnering Gothia Cup. Om PFC deltar där i en avlägsen framtid återstår att se...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0