Spelarråd!

Trots att det är nytt år så sträcker sig höstterminen sig ett par veckor in på det nya året. Sluttentor och arbeten är i full gång.

I söndags hade PFC ett extra årsmöte där en del viktiga beslut togs. Bland annat så diskutterades det om att ett spelarråd verkligen skulle vara bra att ha.

Detta kommer att tas upp även imorgon på träningen då ett spelarråd är viktigt att ha som en länk mellan spelarna och tränarna. I ett spelarråd så är givetvis alla anonyma och alla ska kunna känna att de kan framföra sina åsikter och synpunkter till rådet. Rådet kommer sedan framföra detta till tränarna något i stil med "Ni kanske borde veta att det är lite tjaffs centralt i backlinjen..." hm vilka kan det då gälla. Nej men skämt åt sido.

Ett spelarråd ska tas på största allvar och kan säkerligen göra att laget utvecklas om konstruktiva förslag eller synpunkter tas upp. Även redan positiva saker kan och bör framföras.

Då alla i PFC ändå är nära vänner så borde detta gå ganska smidigt till och styrelsen ställde sig väldigt positiva till detta förslag. Spelarrådet borde bestå av två - tre stycken som alla känner att de kan gå till och prata med, förutom någon i tränarstaben.

För er som inte ännu är bekanta med vilka som ingår i tränarstaben kan sägas att det är följande personer: Ata, Sebbe, Ehsan och Anton.

mvh/
Sebbe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0