Lag-/Scenbygge!

Ett par dagar efter SM-Guldet i Göteborg börjar euforin att lägga sig och medvetandet om vad man egentligen åstakommit känns obeskrivligt. Fast äventyret började några dagar tidigare med scenbygge i stan, mitt på stortorget och utomhus skulle en stor scen inför O Helga Natt upp. Det teamwork och den laganda som finns i denna förening är även den obeskrivlig.

I minus 18 grader klockan 8 på torsdagmorgonen, stöttade man varandra hela dagen för att hålla ut de 12 timmarna som man skulle arbeta. Då och då in i St Nicolai Kyrkan för att värma sig och dagen efter likadant fast då var arbetspasset kortare. Sen bar det iväg mot Göteborg.

Som ni alla säkert vet så tog PFC SM-Guld mot Ålands Lås i finalen som man vann med 3-2.

Men detta inlägg tillägnas däremot PFC Tigers!
De visade en otrolig PFC-anda och gav aldrig upp. Tre gringos som vi kallar dom gjorde debut i PFC-tröjan. Tigers var inte så ihopspelta och några såg varandra för första gången. Fast det är det som PFC handlar lite om, att ge folk chansen att spela fotboll. Visst hade man kunnat åka med endast ett lag men jag skulle nog vilja påstå att det hade nog inte gått lika bra för någon då. Plus att det hade förtagit stora delar av glädjen och nöjet både på och utanför planen. Hela truppen i Göteborg stöttade varandra i denna inomhushall där svetten rann och adrenalinet pumpade, lika mycket som den kunde göra ute i kylan i 18 minusgrader även om det då var av andra orsaker.

Tigers åkte ut i kvartsfinalen mot ett lag som för dagen var bättre. Men även om det kändes tungt just då så slutade man aldrig att heja på sina övriga lagkamrater i PFC. För trots allt så kommer man från samma förening.
Och glädjen efter slutsignalen i finalen oavsett om man satt på sidan och tog kort, filmade eller var på planen gick inte att ta miste på!

För det är varken Tigers lr PFC som står och bygger scen, det är Pars FC!



Forza PFC!

/Sebbe

Kommentarer
Postat av: Beck

Legendary...

2010-12-07 @ 13:24:03
Postat av: Roy

Sexiga killar ;-)

2010-12-07 @ 19:17:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0