Coach Pirmoradi om derbyt mot Brickebacken

Att möta Brickebacken är alltid svårt eftersom det handlar mer om den mentala delen än själva fotbollen. Dem har duktiga fotbollsspelare som verkligen rullar boll och vågar utmana, men däremot så kan det gå dåligt för dem om de hamnar i underläge. Vi i PFC hade snackat om att hålla oss lugna och ha tålamod. Problemet i första halvlek vara att vi spelade som ett flicklag och knappt vågade gå in i närkamper. Men vi tog upp det i halvlek och alla var överens om att vi behöver spela lite hårdare och våga sätta emot. Andra halvlek handlade ju bara om PFC och hur många mål vi skulle göra, aggressiviteten var på topp och koncentrationen låg på 100 %, exakt som det ska vara.

Plus

+ + + Daniel Lundmark (Står rätt i både försvar och anfall. Var väldigt kreativ idag och utnyttjade sin starkaste sida riktigt bra för att komma till målchanser. Fixade straff till 1-0 och gjorde 3-0 själv.)

+ + Sebastian Nyberg (Trots att han var osynlig ibland i anfallsspelet så ger han aldrig sig och gör ett bra jobb i defensiven. Sedan när han skickades upp som forward så skapade han stor oro i motståndarens backlinje och fick även utdelning.)

+ Ehsan Shams (Kämpade och slet hårt under hela matchen. Idag så hade han riktigt bra snack, samtidigt som han peppade medspelare så lyckades han störa motståndarna med sitt snack.)