Match, Mat, Max, mer Mat!

Ikväll bjuder vi er PFC-supportar på ett lite längre inlägg då helgen varit uppbokad och tyvärr inte kunnat uppdatera er om vad som sker i PFC. Men här kommer iaf en liten review av helgens bravader.

Igår spelade PFC mot Frövi IK och matchen kan sammanfattas med ett ord: Klasskillnad!

Det var förmodligen PFC:s bästa match hitills i år där man visade upp en riktigt fin fotboll med många kombinationer, tålamod och även snygga finter och dribblingar. Matchens dribbler blir  Jesper Fritz som bjöd på både tvåfotare, tunnlar och ett klackinlägg med benet bakom stödjefoten a la Maradona. Matchen vanns med 4-0 där Sebbe bjöd på två mål som ny forward varav ett på huvudet. Deniz köttade in sitt första mål från PFC på en hörna på äkta Solskjaer-vis där han bara varit på planen i några minuter och mittbacken Martin fick också näta! Coach Pippo stod för inlägg vid tre av fyra mål vilket bör nämnas, men inte förstoras upp. Beröm till alla som gjorde en klart väl godkänd match och kämpade för 1, 2, 3 PFC! Nu gäller det att fortsätta hålla i denna glädje och koncentration så ska man nog kunna vinna de återstående matcherna innan sommaruppehållet.

Efter matchen så blev det grilning hos Deniz och hans tjej. Essi, Ata, Sebbe, Jesper och Lundmark dök upp. Man åt flera kg kött var och det grillades allt från sojakorv till kyckling och champinjoner. Efter grillningen blev det en liten turnering i fotbollsspel VM 2002 på PS2, spelet var tydligen från 80-talet enligt Coach... När man spelat klart drog man iväg till Max Hamburgare vid 23.00 där förlorarna Deniz och Assisterande blev tvungen att bjuda. Vinnaren ska väl också nämnas men inte förstoras, det var Coach som vann.

Idag så var det mattävling på Pizza Planeten, där man skulle äta så många pizzabitar som möjligt. Kanterna åt man inte för att underlätta både räkningen och även för att de tydligen är onödiga även om de är goda. En hel panpizza består av 6 bitar och man trodde på förhand att man skulle kunna äta i alla fall 12 bitar. Detta lyckades alla med och värt att även här nämna men inte heller förstora upp är att Essi åt 16 bitar och därmed vann ätartävlingen. Imorgon är det minigolf och något mer tävlingsmoment som står på spel.

För er som väntat på Veckans Bill och Bull så kan sägas att dessa populära inlägg tar ett sommaruppehåll och återkommer till hösten. Däremot kan vi bjuda på veckans bild.
Denna veckas bild kommer från matchen Sverige - Danmark, där Chippen ser oförskämt glad ut...


Kommentarer
Postat av: Kev

HUR fick Essi plats med 16 bitar..? Kollade ni under bordet så att det inte låg ett antal där, snyggt undangömda? :P

2009-06-16 @ 10:42:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0