Coach Analys: Hovsta IF

Hovsta IF

Resultat hittills:
Pars FC 1-4
Frövi 4-1
Hallsberg 0-1
Fellingsbro 1-3
Lindesberg 2-4
Sköllersta 2-4
Yxhult 4-1
Brickebacken 0-1
Wedevåg 2-5
Pars FC 1-1

Matcher kvar:
Frövi, Hallsberg, Fellingsbro, Lindesberg, Sköllersta, Yxhult, Brickebacken, Wedevåg

Placering i tabell just nu:
Näst sist i tabellen med endast 7 p på 10 matcher.

Statistik:
Vinst: 20 % av matcherna
Oavgjord: 10 %
Förlust: 70 %
Gjorda mål: 1,7/match
Insläppta mål: 2,5/match
Poäng: 0,7/match

Hovsta är ett bra lag som håller en ganska jämn nivå på sina matcher men har väldigt svårt att vinna då de kämpar länge men ändå inte lyckas vinna så många matcher. Har mött seriens starkaste lag Pars FC två gånger och lyckats få en poäng med sig, var även nära poäng mot de andra topplagen i serien. Vann mot bottenlaget Frövi enkelt. Vann även mot Yxhult med 4-1. Inte lyckats vinna någon match på hemmaplan, kanske dags och göra det under hösten?

Matcher mot Pars FC Örebro:
Pars FC vann första mötet med 4-1, andra mötet blev 1-1 matchreferat från matcherna hittar du här:
Första mötet!
Andra mötet!

Hur kommer det att gå för Hovsta i resterande matcher:
Hovsta har goda chanser att vinna mot Yxhult och Frövi igen. Resterande lag i serien bör akta sig också för Hovsta för att de kanske bli tvungna och lämna någon poäng när de möter dem. Särskild Hallsberg och Wedevåg får akta sig men lag som Sköllersta, Fellingbro och Brickebacken blir svåra för Hovsta. Matchen mot Lindesberg blir svår att förutse då matchen är den 4e matchen på hösten för lagen och det beror mycket på tabellplaceringen för dessa lag. Jag tror om Hovsta inte ligger så bra till så kommer de nog kämpa till sig åtminstone en poäng i den matchen. I vissa matcher kan de sakna spelare och knappt få ihop lag och då blir de svårt att vinna matcher så klart, men annars har de ett ganska starkt lag som befinner sig på en orättvis placering i tabellen just nu.

Så slutar det för Hovsta i division 7 östra:
1.
2.
---------------------------
3.
4.
5.
6.
7.
Wedevågs IF
8.
Hovsta IF
---------------------------
9.
10.
Frövi IK 2


OBS! Analysen är baserad mestadels på statistik som lagen uppnått efter 9-10 matcher i serien. Jag har inte sett så många matcher från varje lag så det går inte att göra en vetenskaplig analys, utan det mesta är spekulationer. Analysen ger bara en helhetsbild om vad som har hänt och vad som kan hända i framtiden för lagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0