Coach Analys: Wedevågs IF

Wedevågs IF

Resultat hittills:
Lindesberg 3-4
Sköllersta 1-3
Yxhult 2-4
Brickebacken 2-2
Fellingsbro 1-2
Pars FC 2-3
Frövi 1-6
Hallsberg 0-3
Hovsta 5-2
Lindesberg 3-0

Matcher kvar:
Sköllersta, Yxhult, Brickebacken, Fellingsbro, Pars FC, Frövi, Hallsberg, Hovsta

Placering i tabell just nu:

Näst sist i tabellen med endast 7 p på 10 matcher.

Statistik:
Vinst: 20 % av matcherna
Oavgjord: 10 %
Förlust: 70 %
Gjorda mål: 2,0/match
Insläppta mål: 2,9/match
Poäng: 0,7/match

En poäng på 8 matcher och förlust mot största konkurrenterna Frövi med hela 6-1, många trodde nog att det var ganska kört för Wedevåg, men laget lyckades ta tag i det och visa annat än bara förluster på pappret. Först en enkel vinst mot Hovsta med 5-2 och sedan utklassades tabelltvåan Lindesberg med hela 3-0. Formen pekar uppåt för Wedevåg. Laget har farlig anfallspel och lyckats göra 20 mål på 1matcher trots sin dåliga placering i serien. Seriens bästa målskytt Ali Hussein (10 mål) spelar i Wedevåg.

Matchen mot Pars FC Örebro:
PFC Örebro – Wedevågs IF 3-2 (2-1) PFC Örebro – Wedevågs IF 3-2 (2-1)

Hur kommer det att gå för Wedevåg i resterande matcher?
Först ut blir det Sköllersta som har varit ostabila på senaste tiden och jag tror att Wedevåg kan ta poäng här om inte Sköllersta ställer upp med många spelare från sitt div 3 lag. Sedan kommer Wedevåg ha chansen till vinst mot lag som Yxhult och Frövi. Men jag tror att om deras form håller i sig kan de bli farliga för även lag som Hallsberg och Hovsta. Men Pars FC och Brickebacken kommer bli tuffa för Wedevåg under hösten. Värt att notera är att Wedevåg har förlorat alla matcher på bortaplan. Men jag tror att Wedevåg kommer att klara sig från nedflyttning i år, och om de inte hade börjat serien så dåligt så skulle de nog sluta på en bra placering i slutet av säsongen.

Så slutar det för Wedevåg i division 7 östra:
1.
2.
---------------------------
3.
4.
5.
6.
7.
Wedevågs IF 8.
---------------------------
9.
10.
Frövi IK 2


OBS! Analysen är baserad mestadels på statistik som lagen uppnått efter 9-10 matcher i serien. Jag har inte sett så många matcher från varje lag så det går inte att göra en vetenskaplig analys, utan det mesta är spekulationer. Analysen ger bara en helhetsbild om vad som har hänt och vad som kan hända i framtiden för lagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0