En pinne i seriefinalen!

Igår mötte Pars FC serietvåan IFK Lindesberg i en seriefinal som bjöd på både het temperatur i luften och på planen. Det var en match som innebar mycket för de båda lagen. För hemmalagets del handlade det om att ta in ytterligare för att ta in på PFC och för bortalaget att hålla undan mot tvåan och även trean som man möter på söndag.
Trots att det var hemmalaget som började bäst och tog ledningen ganska tidigt in i matchen så startade PFC-motorn sakta men säkert. En äkta PFC-anda ingav sig ju längre matchen led och i slutet lyckades man även kvittera på straff som Jesper Fritz kyligt slog in. Referat av matchen kommer upp imorgon på www.laget.se

Vad som annars kan sägas om matchen är väl att domaren till viss del verkade en aning enögd. Detta börjar bli en vana nu och det gäller för PFC att hålla huvudet kallt och bara fortsätta kämpa och visa att inget ska kunna stoppa oss!
PFC behöver bli ännu tuffare och aggresivare i sitt spel och förhoppningsvis så får man igång ett ännu bättre rull i nästa match. Stundtals var det en aning havsigt spel med många långbollar men det är nog förståeligt när det är så mycket kamp och första matchen på länge för båda lagen.

Nu hoppas vi att alla spelare kommer tillbaka i bra form och även att alla får hålla sig skadefria under hösten så ska vi se till att verkligen fixa det här!

Forza PFC!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0