Coach Analys av Pars FC

Pars FC Örebro
Resultat hittills:
Hovsta 4-1
Lindesberg 4-2
Sköllersta 1-2
Yxhult 4-2
Brickebacken 6-1
Wedevåg 3-2
Fellingsbro 3-0 (WO)
Frövi 4-0
Hallsberg 5-0
Hovsta 1-1

Matcher kvar:
Lindesberg, Sköllersta, Yxhult, Brickebacken, Wedevåg, Fellingsbro, Frövi, Hallsberg

Placering i tabell just nu:
Serieledarna med 25 poäng

Statistik:
Vinst: 80 % av matcherna
Oavgjord: 10 %
Förlust: 10 %
Gjorda mål: 3,5/match
Insläppta mål: 1,1/match
Poäng: 2,5/match

Favoriten som lyckats uppfylla förväntningarna, trots de svåra omständigheterna. Tyvärr så har laget saknat många spelare inför varje match och som max kunnat ha tre avbytare till matcherna. Denna stora frånvaro av spelare har mestadels berott på skador och i vissa fall skolan och familj. Trots att spelare har saknats så har ersättarna gjort bra ifrån sig och lyckats komma in i laget på ett bra sätt. Laget har seriens starkaste anfall samt starkaste försvar. Största vinsterna kom mot Brickebacken 6-1 och Hallsberg 5-0. Enda förlusten kom mot Sköllersta 1-2. Pars FC har gjort mål i samtliga matcher de spelat i år.

Hur kommer det att gå för Pars FC Örebro i resterande matcher?
Är kapabel till att vinna mot alla lag ganska enkelt och kommer nog att göra det om alla ställer upp för varandra. Efter den långa vilan så kommer nog många skadade spelare kunna vara tillbaka och då kommer Pars FC vara starkare än de var på våren. Om laget var svårstoppad under våren så kommer de bli ännu tuffare att möta Pars FC på hösten. Det finns bara ett alternativ för Pars FC i år och det är att gå upp till div 6. Laget måste satsa allt på att vinna sina fyra första matcher där man bl a möter sina största konkurrenter, Lindesberg, Sköllersta och Brickebacken.

Så slutar det för Pars FC Örebro i division 7 Östra:
1. Pars FC Örebro
2. Sköllersta IF 2
---------------------------
3. IFK Lindesberg
4. Fellingsbro GoIF 2
5. Brickebackens IF
6. IFK Hallsberg 2
7. Wedevågs IF
8. Hovsta IF
---------------------------
9. Yxhults IK 2
10. Frövi IK 2


OBS! Analysen är baserad mestadels på statistik som lagen uppnått efter 9-10 matcher i serien. Jag har inte sett så många matcher från varje lag så det går inte att göra en vetenskaplig analys, utan det mesta är spekulationer. Analysen ger bara en helhetsbild om vad som har hänt och vad som kan hända i framtiden för lagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0